Za omladinu Beograda pravi izbor je Pokret SNAGA SRBIJE-BK! (VIDEO)

0
2260

U prostorijama Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Beograd, održana je edukacija omladine na temu “MOTIVACIJA U IZBORNOJ KAMPANJI”. Edukaciju su odžali potpredsednik GrO IO Dragan Veselinović i sekretar Udruženja inustrijalaca I preduzetnika Srbije, Velibor Stević. Prisustvovali su predstavnici omladine opštinskih odbora Beograda.

Dragan Veselinović je govorio o porukama, sloganima i motivaciji članova, posebno omladine, u izbornoj kampanji. Omladinci su sa pažnjom pratili izlaganje i uzeli aktivno učesće u radu. Predavanje je bilo zanimljivo jer nije bilo klasično školsko predavanje, već je Veselinović nastojao da se u predavanje uključuju i omladinci kako bi skup delovao kao druženje I razgovor.

Omladinci su zadovoljni jer, kako kažu, sve je bilo spontano i što im je jako bitno, predavač se koristio svakodnevnim jezikom, razumljivim omladincima . Veselinović je insistirao da se omladina što aktivnije uključi u rad opštinskih odbora i da oni budu pokretači uključivanja što većeg broja mladih ljudi, te da insistiraju kod svojih predsednika odbora da oni pozovu sve novoučlanjene da se što aktivnije uključe u rad odbora.

Velibor Stević je objasnio važnost Udruženja preduzetnika i industrijalaca u aktivnom radu Pokreta i objasnio omladincima kolike su prednosti što su članovi Pokreta te da je jako bitno da završavaju fakultete jer će kompaniji biti potrebni mladi, struči i sposobni ljudi.

Po završetku predavanja nastavljeno je druženje uz mali koktel.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime