Са Савског венца ПСС-БК дао подршку листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“ (ВИДЕО)

0
2467

Србији је потребна стабилна економска и регионална политика која ће омогућити да она буде лидер у југоисточној Европи, рекао је Богољуб Карић, председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК, на трибини у општини Савски венац.

Према његовим речима, политка председика Србије Александара Вучића заиста је унела једну нову енергију. „Предстваници Владе и наши привредници данас су добродошли и у Немачкој, Француској, Кини и Русији. Вучић је отворио врата Србије и помирио нас са целим светом. Зато смо ми као Покрет одлучили да подржимо листу „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“, казао је председник ПСС-БК.

„Ми нисмо страначки људи, већ Покрет који се залаже за економски препород земље, с циљем да покренемо привреду, да све породице живе боље и да за неколико година просечна плата буде 1.000 евра што није нереално. Такође, добро је што ће држава градити јефтине станове по цени од 500 евра по квадрату, што ће омогућити и онима с нижим примањима да купе непокретност,“ рекао је Карић.

Председник ПСС-БК је додао да даје пуну подршку економским реформама које спроводи председник Вучић и поздравио курс реформи Србије последњих година.

Наш прослављени кошаркаш Жељко Ребрача је казао да је заиста неопходно да се створе услови да млади остану у земљи, те да ће и он дати свој допринос у настојању да младе склонимо са улица и да се они у већој мери посвете спорту и правим вредностима.

На трибини која је одржана у знак подршке листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“ говорила је и комуниколог Биљана Војиновић , док је о економској револуцији која је потребна земљи причао председник Општинског одбора ПСС-БК Савски венац Саша Јеремић. Упућен је позив грађанима Београда и житељима Савског венца да са својим породицама изађу на предстојеће београдске изборе и дају подршку управо листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име