За омладину Београда прави избор је Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК! (ВИДЕО)

0
2247

У просторијама Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Београд, одржана је едукација омладине на тему “МОТИВАЦИЈА У ИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ”. Едукацију су оџали потпредседник ГрО ИО Драган Веселиновић и секретар Удружења инустријалаца И предузетника Србије, Велибор Стевић. Присуствовали су представници омладине општинских одбора Београда.

Драган Веселиновић је говорио о порукама, слоганима и мотивацији чланова, посебно омладине, у изборној кампањи. Омладинци су са пажњом пратили излагање и узели активно учесће у раду. Предавање је било занимљиво јер није било класично школско предавање, већ је Веселиновић настојао да се у предавање укључују и омладинци како би скуп деловао као дружење И разговор.

Омладинци су задовољни јер, како кажу, све је било спонтано и што им је јако битно, предавач се користио свакодневним језиком, разумљивим омладинцима . Веселиновић је инсистирао да се омладина што активније укључи у рад општинских одбора и да они буду покретачи укључивања што већег броја младих људи, те да инсистирају код својих председника одбора да они позову све новоучлањене да се што активније укључе у рад одбора.

Велибор Стевић је објаснио важност Удружења предузетника и индустријалаца у активном раду Покрета и објаснио омладинцима колике су предности што су чланови Покрета те да је јако битно да завршавају факултете јер ће компанији бити потребни млади, стручи и способни људи.

По завршетку предавања настављено је дружење уз мали коктел.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име