„За чистију Бањицу“ уз активисте ПСС-БК ВОЖДОВАЦ (видео)

0
2444

У акцији „За чистију Бањицу“ окупили су се активисти Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Вождовац. Окупљени су учествовали у чишћењу и сређивању Бањичке шуме, како би допринели да Вождовац као једна од највећих општина у граду Београду буде још лепши, чистији и приступачнији за живот својих суграђана. Расположени чланови Општинског одбора својим примерима доказују како се треба опходити према животној средини.

„Ово је само једна у низу акција које ће се спроводити из недеље у недељу. Ако већ Свет на нас гледа као модерно друштво и ако Србија тежи да буде модерна држава, онда то мора и показати. Један од начина је и ова наша акција где смо показали како се брине према својој животној средини“, истакао је председник Општинског одбора ПСС-БК Миљан Јовићевић.

С обзиром да је и наш лидер Богољуб Карић поборник хуманизма, онда и ми као пратиоци његовог рада желимо допринети томе кад год смо у прилици порука је чланова општинског одбора са ове акције.

Јовићевић је исказао захвалност свим члановима одбора ПСС-БК Вождовац, као и суграђанима који су се спонтано прикључили овој акцији.


ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име