ПСС-БК ЧАЧАК: Као део власти оправдаћемо поверење грађана (ВИДЕО)

0
2520

Велики одзив чланова Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК на изборној скупштини у Чачку сведочи да овај покрет и даље има активну улогу у овом граду у западној Србији.

На седници је констатовано да су упркос одсуства лидера Покрета Богољуба Карића, ипак као главни ресурс задржани људи, који су уз доследност имали храбрости да препознају визију и идеју. Главна порука скупа је да је Поктер СНАГА СРБИЈЕ добио озбиљност, сигурност и спознају да припадају покрету будућности, покрету који тачно зна шта хоће и који може да понуди план који ће помоћи грађанима Чачка, али и грађанима целе Србије.

Резултати овог одбора видљиви су у реконструкцији три манастира на српској Светој гори у Овчар бањи уз помоћ из дијаспоре. Поред тога, ту су и многобројне акције добровољног давања крви, разне песничке вечери, посете угроженим породицама чија су домаћинства уништена у поплавама, па све до манифестација попут дана жена и посете деци у специјалним школама. Сарадња са коалиционим партнерима у организацији ових догађаја, као и на митинзима подршке ни овога пута није изостала.

У овиру радног дела седнице делегати су поново, једногласно изабрали Слободна Бајића за председника градског одбора ПСС-БК у Чачку који ће у наредном четворогодишњем мандату радити уз помоћ изабраних чланова одбора .

Бајић је у свом обраћању истакао да ће заједно са изабраним члановима радити на омасовљену чланства, активнијем раду у месним и ресорним одборима као и на припреми за предстојеће локане изборе. Назначио је да ће настојати да оправда поверење које су овом Покрету грађани указали, али и да ће их додатно подстицати да изађу на изборе.

Поред коалиционих партнера и представника осталих странака, скупу су присуствовали и чланови Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК предвођени замеником председника и народним послаником Драгомиром Ј. Карићем.

Карић је у свом обраћању говорио о плановима Покрета и активностима БК групе, а нагласио је да треба да радимо заједно, да будемо једна велика породица сложни попут браће Карић. У том случају спех је загарантован.

 

„Боримо се и верујмо у себе, да умемо, да можемо. Не поставља се питање да ли хоћемо. Хоћемо у то сам уверен“, рекао је Карић.

Ова седница била је радног али и свечаног карактера. Чланови Покрета остали су верни традицији, па су у оквиру седнице уз присуство свштеника који је пресекао славски колач прославили славу Покрета, Зачеће Светог Јована Претече и Крститеља, а уједно и четрнаест година постојања ове политичке организације.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК данас је окренут будућности и изазовима који га очекују, уз спој младости и искуства који загарантовано доносе успех. Дела Богољуба Карића остварена у свету доказ су да да се визија може претворити у стварност.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име