PSS-BK ČAČAK: Kao deo vlasti opravdaćemo poverenje građana (VIDEO)

0
2498

Veliki odziv članova Pokreta SNAGA SRBIJE – BK na izbornoj skupštini u Čačku svedoči da ovaj pokret i dalje ima aktivnu ulogu u ovom gradu u zapadnoj Srbiji.

Na sednici je konstatovano da su uprkos odsustva lidera Pokreta Bogoljuba Karića, ipak kao glavni resurs zadržani ljudi, koji su uz doslednost imali hrabrosti da prepoznaju viziju i ideju. Glavna poruka skupa je da je Pokter SNAGA SRBIJE dobio ozbiljnost, sigurnost i spoznaju da pripadaju pokretu budućnosti, pokretu koji tačno zna šta hoće i koji može da ponudi plan koji će pomoći građanima Čačka, ali i građanima cele Srbije.

Rezultati ovog odbora vidljivi su u rekonstrukciji tri manastira na srpskoj Svetoj gori u Ovčar banji uz pomoć iz dijaspore. Pored toga, tu su i mnogobrojne akcije dobrovoljnog davanja krvi, razne pesničke večeri, posete ugroženim porodicama čija su domaćinstva uništena u poplavama, pa sve do manifestacija poput dana žena i posete deci u specijalnim školama. Saradnja sa koalicionim partnerima u organizaciji ovih događaja, kao i na mitinzima podrške ni ovoga puta nije izostala.

U oviru radnog dela sednice delegati su ponovo, jednoglasno izabrali Slobodna Bajića za predsednika gradskog odbora PSS-BK u Čačku koji će u narednom četvorogodišnjem mandatu raditi uz pomoć izabranih članova odbora .

Bajić je u svom obraćanju istakao da će zajedno sa izabranim članovima raditi na omasovljenu članstva, aktivnijem radu u mesnim i resornim odborima kao i na pripremi za predstojeće lokane izbore. Naznačio je da će nastojati da opravda poverenje koje su ovom Pokretu građani ukazali, ali i da će ih dodatno podsticati da izađu na izbore.

Pored koalicionih partnera i predstavnika ostalih stranaka, skupu su prisustvovali i članovi Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS-BK predvođeni zamenikom predsednika i narodnim poslanikom Dragomirom J. Karićem.

Karić je u svom obraćanju govorio o planovima Pokreta i aktivnostima BK grupe, a naglasio je da treba da radimo zajedno, da budemo jedna velika porodica složni poput braće Karić. U tom slučaju speh je zagarantovan.

 

„Borimo se i verujmo u sebe, da umemo, da možemo. Ne postavlja se pitanje da li hoćemo. Hoćemo u to sam uveren“, rekao je Karić.

Ova sednica bila je radnog ali i svečanog karaktera. Članovi Pokreta ostali su verni tradiciji, pa su u okviru sednice uz prisustvo svštenika koji je presekao slavski kolač proslavili slavu Pokreta, Začeće Svetog Jovana Preteče i Krstitelja, a ujedno i četrnaest godina postojanja ove političke organizacije.

Pokret SNAGA SRBIJE – BK danas je okrenut budućnosti i izazovima koji ga očekuju, uz spoj mladosti i iskustva koji zagarantovano donose uspeh. Dela Bogoljuba Karića ostvarena u svetu dokaz su da da se vizija može pretvoriti u stvarnost.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime