Velika konvencija PSS-BK u Lazarevcu – podrška Aleksandru Vučiću!

0
2391


Pokret SNAGA SRBIJE-BK održao je veliku konvenciju u Lazarevcu, u okviru kampanje za podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

U prepunom domu kulture Lazarevac, ispred kojeg je ostao veliki broj zaintereosovanih građana koji su pozdravili Bogoljuba Karića, lider PSS-a poručio je da Srbija konačno ima harizmatičnog lidera, Aleksandra Vučića, koji je uspeo da spasi zemlju od totalnog kolapsa i bankrota.

Više puta prekidan glasnim skandiranjem Aleksandru Vučiću i Srbiji, Bogoljub Karić pozvao je stanovnike Lazarevca i cele zemlje da glasom za Vučića podrže stabilnost,mir,i nove investicije.

U Srbiji je zahvaljujući Vučiću u protekle tri godine otvoreno više fabrika nego u celom regionu, podsetio je Bogoljub Karić.

Srbija ima pobednika kojem su širom otvorena vrata Kremlja,kao niti jednom srpskom državniku do sada, rekao je Bogoljub Karić i istakao da je Vučić kao retko koji evropski lider, cenjen i u Pekingu, Vašingtonu i Briselu.

Predsednik Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Bogoljub Karić, najavio je da njegova kompanija planira izgradnju više miliona kvadratnih metara u Srbiji ,kao što to čini u brojnim državama sveta.

Došlo je vreme da se Srbija promeni, da se iskoreni nezaposlenost,a da svaka srpska kuća postane mala fabrika, rekao je Karić pružajući podršku Aleksandru Vučiću,pred velikim brojem stanovnika Lazarevca i kolubarskog kraja.

Na konvenciji Pokreta SNAGA SRBIJE –BK govorili si i predstavnici lokalniih odbora Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i kao i predstavnici radnika i mladih.


POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime