Велика конвенција ПСС-БК у Лазаревцу – подршка Александру Вучићу!

0
2377


Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК одржао је велику конвенцију у Лазаревцу, у оквиру кампање за подршку председничком кандидату Александру Вучићу.

У препуном дому културе Лазаревац, испред којег је остао велики број заинтереосованих грађана који су поздравили Богољуба Карића, лидер ПСС-а поручио је да Србија коначно има харизматичног лидера, Александра Вучића, који је успео да спаси земљу од тоталног колапса и банкрота.

Више пута прекидан гласним скандирањем Александру Вучићу и Србији, Богољуб Карић позвао је становнике Лазаревца и целе земље да гласом за Вучића подрже стабилност,мир,и нове инвестиције.

У Србији је захваљујући Вучићу у протекле три године отворено више фабрика него у целом региону, подсетио је Богољуб Карић.

Србија има победника којем су широм отворена врата Кремља,као нити једном српском државнику до сада, рекао је Богољуб Карић и истакао да је Вучић као ретко који европски лидер, цењен и у Пекингу, Вашингтону и Бриселу.

Председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Богољуб Карић, најавио је да његова компанија планира изградњу више милиона квадратних метара у Србији ,као што то чини у бројним државама света.

Дошло је време да се Србија промени, да се искорени незапосленост,а да свака српска кућа постане мала фабрика, рекао је Карић пружајући подршку Александру Вучићу,пред великим бројем становника Лазаревца и колубарског краја.

На конвенцији Покрета СНАГА СРБИЈЕ –БК говорили си и представници локалниих одбора Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије и као и представници радника и младих.


ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име