Учешће Египта на Сајму туризма јача билатералне односе

0
2014
rpt

Учешће Египта на Сајму туризма јача билатералне односе

У част учешћа Египта као земље партнера 42. Сајма туризма у Београду, амбасадор Египта Амр Алгувејли приредио је пријем у својој резиденцији.

Уваженим званицама, међу којима је био у народни посланик Драгомир Ј. Карић, уз домаћина обратили су се др Гхада Схалабy, потпредседница за туризам при Министарству туризма и антиквитета Египта, и Мирослав Кнежевић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација Србије. Они су истакли значај београдског Сајма туризма као и важност овогодишње улоге Египта у његовој реализацији, што доприноси јачању билатералних односа две државе.

Народни посланик Драгомир Ј. Карић рекао је да подржава сваки вид сарадње између Египта и Србије као и да овакви догађаји дају нову димензију пријатељству које негујемо деценијама.

– Добри односи се огледају пре свега у економији и привреди, а посебно у туризму. Српски туристи веома воле да уживају у египатским летовалиштима на Црвеном мору, али и да посете и остале знаменитости те дивне земље попут Долине краљева где су смештене древне пирамиде. Надам се да ће и египатски туристи у много већем броју почети да долазе овде, јер Србија заиста обилује веома атрактивним туристичким понудама и природним лепотама – поручио је Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име