У Зајечару ново руководство Покрета

0
2574

У пуној сали  Дома културе  Звездан код Зајечара одржан је састанак чланова Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК из Зајечара. Састанку су присуствовали  Перса Мињовић, председник Извршног одбора  Главног одбора  ПСС БК, Елвира Јовановић, кординатор за Борски и Зајечарски округ и Смиљана Стевић координатор за учлањавање.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК у Зајечару је од оснивања  имао  значајну подршку  грађана и учествовао је  у локалној самоуправи . Данас је велико  интересовање  грађана за политику Покрета о  чему најбоље  говори  и  све већи број нових чланова.

Перса Мињовић је, говорећи на састанку , истакла да су се , повратком Богољуба Карића у Србију,  стекли услови да Покрет у пуној мери оствари своју мисију економске обнове Србије,  на чему се озбиљно ради  креирањем  пројеката који ће бити реализовани у догледној будућности. Управо зато је потребно окупљање свих реформски оријентисаних грађана   и предузетника који могу допринети убрзаном развоју и запошљавању младих.

Елвира Јовановић, потпреседник СО Мајданпек, нови је координатор за Борски  и Зајечарско округ. Обратила се присутнима и изразила уверење да ће Покрет у ова два округа источне Србије остварити  визију Богољуба Карића о убрзаном јачању привреде,  зашта постоје потенцијали .

Смиљана Стевић, коoрдинатор за учлањавање је истакла да у Србији  и у Зајечару  постоји велико интересовање за приступање Покрету. У Покрет Снага Србије  учлањују  се целе породице,  што је најбоља гаранција да ће  успешно оставрити своју мисију.

На састанку је изабрано ново ,привремено, руководство  Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК   у  Зајечару: Др Јордана Илић, Љубинка Бађевић,Иван Цветковић,Маја Илић,Страшимир Васић, Тихомир Николић, Гордана Петровић, Иван Васиљевић, Слободан Јовановић, Иван Кошутовић, Марко Јотовић, Марија Ђорђевић, Драгиша Лазаревић и  Дејан Петровић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име