U Zaječaru novo rukovodstvo Pokreta

0
2528

U punoj sali  Doma kulture  Zvezdan kod Zaječara održan je sastanak članova Pokreta SNAGA SRBIJE-BK iz Zaječara. Sastanku su prisustvovali  Persa Minjović, predsednik Izvršnog odbora  Glavnog odbora  PSS BK, Elvira Jovanović, kordinator za Borski i Zaječarski okrug i Smiljana Stević koordinator za učlanjavanje.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK u Zaječaru je od osnivanja  imao  značajnu podršku  građana i učestvovao je  u lokalnoj samoupravi . Danas je veliko  interesovanje  građana za politiku Pokreta o  čemu najbolje  govori  i  sve veći broj novih članova.

Persa Minjović je, govoreći na sastanku , istakla da su se , povratkom Bogoljuba Karića u Srbiju,  stekli uslovi da Pokret u punoj meri ostvari svoju misiju ekonomske obnove Srbije,  na čemu se ozbiljno radi  kreiranjem  projekata koji će biti realizovani u doglednoj budućnosti. Upravo zato je potrebno okupljanje svih reformski orijentisanih građana   i preduzetnika koji mogu doprineti ubrzanom razvoju i zapošljavanju mladih.

Elvira Jovanović, potpresednik SO Majdanpek, novi je koordinator za Borski  i Zaječarsko okrug. Obratila se prisutnima i izrazila uverenje da će Pokret u ova dva okruga istočne Srbije ostvariti  viziju Bogoljuba Karića o ubrzanom jačanju privrede,  zašta postoje potencijali .

Smiljana Stević, koordinator za učlanjavanje je istakla da u Srbiji  i u Zaječaru  postoji veliko interesovanje za pristupanje Pokretu. U Pokret Snaga Srbije  učlanjuju  se cele porodice,  što je najbolja garancija da će  uspešno ostavriti svoju misiju.

Na sastanku je izabrano novo ,privremeno, rukovodstvo  Pokreta SNAGA SRBIJE-BK   u  Zaječaru: Dr Jordana Ilić, Ljubinka Bađević,Ivan Cvetković,Maja Ilić,Strašimir Vasić, Tihomir Nikolić, Gordana Petrović, Ivan Vasiljević, Slobodan Jovanović, Ivan Košutović, Marko Jotović, Marija Đorđević, Dragiša Lazarević i  Dejan Petrović.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime