У Ваљеву поново политички активан Покрет Богољуба Карића

0
2589

Градски одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ-Богољуб Карић у Ваљеву постоји од 2004 године. Након политички мотивисаног напуштања земље од стране лидера Покрета уз изузетак неколико градова у Србији Покрет неколико година био је у стању мировања али сада је спреман да и у граду на Колубари почне са политичким деловањем. Покрет се поново активирао и сада за веома кратко време у граду броји преко триста нових чланова. Први испит рејтинга Покрета биће децембарски локални избори у четри општине у Србији међу којима је и Мионица.

На састанку Покрета представљен је Небојша Ђурђевић, члан ове странке од нењног оснивања, који је постављен за председника привременог органа општинског одбора у Ваљеву.

Циљ посете чланова Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК предвођеним председницом Персом Мињовић је превасходно упознавање чланова са начином рада у наредном периоду и функционисањем овог општинског одбора.

Председница ИО ГО Перса Мињовић присутним члановима а и многобројним медијским екипама које су пропратиле овај скуп представила је и књигу коју је написао доајен српског новинарства господин Мирко Стаменковић а која осликава целокупан рад, политику и функционисање Богољуба Ј. Карића као бизнисмена и политичара, њен наслова је Зелена салата.

Конкретан задатак Покрета СНАГА СРБИЈЕ на челу са Богољубом Карићем је да Србију ојачамо економски, прављењем економске револуције, да запослимо велики број људи да би Србија како Богољуб то зна каже Србија радила, градила и рађала. У том смислу  сви знамо да Богољуб има потенцијале, има визију и ми њему требамо, да ојачамо Покрет, да покренемо ту снагу и енергију,  да му помогнемо у заузимању одређеног места на политичком нивоу Србије, рекла је Мињовић.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ –БК спреман је за учешће на децембарским локалним изборима у четри општине у Србији као и за београдске који ће се одржати у марту наредне године.

– Што се чиче Покрета, ми би волели да  буду и парламентарни избори, мада ја нисам у ситуацији да такву одлуку донесем, али што се тиче града Београда ми се интезивно припремамо и радимо. Постоје одређене политичке опције и приче око тога. Ништа још није до краја дефинисано али ми смо спремни да и сами у граду Београду изађемо на изборе, да покажемо своју јачину јер нам је то значајно и битно. Уколико не постигнемо договор са садашњим коалиционим партнером Српском напреном странком ми ћемо се сигурно покушати да се усаласимо и договоримо са њима на начин обостраног задовољства и њихове и наше стране, закључила је Мињовић

Састанком је председавао и био домаћин Дејан Младеновић, координатор ПСС-БК за колубарски округ.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име