У СОПОТУ само тимским радом могу постићи успех

0
2519

Председница Извршног одбора Главног одбора ПСС- БК Перса Мињовић, са најближим сарадницима присуствовала је  Изборној скупштини Општинског одбора ПСС – БК и дала пуну подршку новом председнику Радомиру Чолићу, члановима ОО и Надзорног одбора ПСС – БК Сопот.

Задатак да спроведе циљеве које у свом програму за препород и јачање државе и локалних заједница има Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК у наредном периоду у Сопоту ће бити задужен нови председник Општинског одбора Радомир Чолић, бивши пуковник у пензији.

Он је једногласно изабран на Изборној скупштини којој су присуствовали  делегати, а том приликом су верификовани и мандати члановима Општинског и Надзорног одбора ПСС – БК Сопот.

Захвалио се свим присутнима на подршци, рекавши да ће са тимским радом својих људи из одбора извршити задатке који се пред њега постављају.

Председница Мињовић је истакла да је веома задовољна тренутним начином рада одбора и да се у новоформирани одбор улажу велике наде , и да само тимским радом могу постићи успех, јер пре свега сви ми у Покрету смо једна велика породица.

Присутнима се обрати и генерални секретар Удружења индустијалаца и предузетника Србије  Велибор Стевић, који је нагласио да ће сви чланови УИиПС на челу с Богољубом Карићем увек радити на афирмацији Србије и српских економски, привредних, културних потенцијала, а пре свега људских потенцијала јер су људи највећи капитал Србије.

Изборној скупштини су присуствовали и Душанка Новаковић, координатор за Град Београд, једна од заслужних за формирање и рад одбора, као и преседница омладине Мирјана Тадић и неки од председника ОО, од којих је одбор у Сопоту увек имао велику подршку.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име