У потпуности подржавам да народ треба да донесе одлуку о питању Косова

1
2647

Народни посланик Драгомир Ј. Карић о извештају председника Србије

Александар Вучић је обиљем аргумената у Народној скупштини описао шта се дешава на преговорима у Бриселу и колике притиске трпи наша делагација, тако да све што је данас рекао има пуну подршку Покрета Снага Србије – Богољуб Карић

Извештај о Косову и Метохији који је данас председник Србије Александар Вучић поднео јавности говорећи у Народној скупштини има пуну подршку Покрета Снага Србије – Богољуб Карић, истакао је народни посланик Драгомир Ј. Карић.

–  У драматичном говору председник Вучић је јасно аргументовао све што је до сада разговарано у Бриселу, Њујорку, Москви, Лондону, Бечу, Паризу на тему Косова и Метохије. Притисак који се врши на Србију доводи до тога да преговори које води председник уопште нису лаки и једноставни. У извештају не постоје празне фразе. Он се осврнуо на генезу проблема кроз историју, објаснио како се претходна власт понашала према питању КиМ и шта се дешаава данас. Србија се ослања на пријатеље као што су Русија, Кина, Шпанија, Грчка, Румунија, Казахстан, Белорусија и друге земље које нису признале назависно Косово – казао је Драгомир Ј. Карић, заменик председника и заступник ПСС – БК и додао:

– Председник је врло јасно рекао да народ треба да одлучи, што подржавам у потпуности. О решењу питања Косова и Метохије мора да се питају сви грађани. Зато ће овај извештај Покрет Снага Србије – Богољуб Карић, као парламентарна странка и коалициони партнер СНС, у потпуности подржати.

Народни посланик Драгомир Ј. Карић је указао на значај речи председника Вучића у којима је поручио да више никада неће бити погрома Срба на Космету. Такође је истакао да се слаже са констатацијом да су могућа два сценарија од којих је један нормализација односа са Албанцима, а други замрзнути конфликт.

– У потпуности верујем у искрене напоре председника Вучића да учини најбоље за српски народ када је у питању Космет, јер све што је до сада урадио потврђује да жели добро свим грађанима – од градње најмодернијих ауто-путева, отварања нових радних места, враћања РТБ Бор и Железаре међу гиганте светског ранга, а не запоставља ни афирмацију херојске борбе српских војника за очување слободе – истакао је народни посланик Драгомир Ј. Карић.

 

1 КОМЕНТАР

  1. REŠENJE KOSOVO BI LAHKO ŽI BILO ZDAVNAJ,IMAM PREDLOG ZA KOSOVO.NAJPREJ JE POTREBNO VSAKI DRŽAVI PRESTAVITI POKRAJNO KOSOVO IN ČIGAVA JE.VEČ BI LAHKO PISAL IN PONUDIL SVOJO POMOČ NA REŠENJO KOSOVA,SAMO SE NEKATERIM LJUDIM V SRBIJI NEDOPADE MOJ PREIIMEK IN IME..LEP POZDRAV V SRBIJO

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име