СУБОТИЧАНИ У СТАНИШИЋУ

0
2618

Суботички одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ –БК једноставно је неисцрпан у својим идејама када је реч о окупљању старог и новог чланства. Ни лоше време не може у томе да их спречи.

Договор је био да породично оду у етно село Станишићи 15. маја, али су их облаци и кише спречиле. И зато су то учинили 25.маја, дана када су старије генерације славиле „Дан младости“.

С обзиром да и наш лидер Богољуб Карић породицу ставља на прво место, ово је један од начина да се породице окупе, проведу један квалитетан дан са својом најмилијима.

Многи од наших чланова нису имали до сада прилику да обиђу природне лепоте ни саме Србије а камо ли Републике Српске.А оваквом једном организацијом смо схватили да је битно неговање дружење чланова и поклањање пажње како њима самима, тако и њиховим породицама, подиже и број оних који чине ПСС-БК, одлучили смо на седници ГрО Суботица да сваког месец изаберемо по једну дестинацију и обиђемо по једна град који има историјску важност и природне лепоте.

Време је да скренемо пажњу на оне праве вредности и бар на моменат заборавимо на проблеме и обавезе.

Наша идеја је у потпуности успела, смех, песма одзвањали су не само у аутобусу у којем смо путовали ,већ и у самом излетишту. Посао и сам животни темпо све мање времена нам остављају за овакве једнодневне излете и породична окупљања

По свој прилици наш следећи излет биће 29.06.2019, у Сарајеву (Башчаршија, Илиџа и Врело Босне).

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име