SUBOTIČANI U STANIŠIĆU

0
2350

Subotički odbor Pokreta SNAGA SRBIJE –BK jednostavno je neiscrpan u svojim idejama kada je reč o okupljanju starog i novog članstva. Ni loše vreme ne može u tome da ih spreči.

Dogovor je bio da porodično odu u etno selo Stanišići 15. maja, ali su ih oblaci i kiše sprečile. I zato su to učinili 25.maja, dana kada su starije generacije slavile „Dan mladosti“.

S obzirom da i naš lider Bogoljub Karić porodicu stavlja na prvo mesto, ovo je jedan od načina da se porodice okupe, provedu jedan kvalitetan dan sa svojom najmilijima.

Mnogi od naših članova nisu imali do sada priliku da obiđu prirodne lepote ni same Srbije a kamo li Republike Srpske.A ovakvom jednom organizacijom smo shvatili da je bitno negovanje druženje članova i poklanjanje pažnje kako njima samima, tako i njihovim porodicama, podiže i broj onih koji čine PSS-BK, odlučili smo na sednici GrO Subotica da svakog mesec izaberemo po jednu destinaciju i obiđemo po jedna grad koji ima istorijsku važnost i prirodne lepote.

Vreme je da skrenemo pažnju na one prave vrednosti i bar na momenat zaboravimo na probleme i obaveze.

Naša ideja je u potpunosti uspela, smeh, pesma odzvanjali su ne samo u autobusu u kojem smo putovali ,već i u samom izletištu. Posao i sam životni tempo sve manje vremena nam ostavljaju za ovakve jednodnevne izlete i porodična okupljanja

Po svoj prilici naš sledeći izlet biće 29.06.2019, u Sarajevu (Baščaršija, Ilidža i Vrelo Bosne).

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime