U NOVOM PAZARU STARI I NOVI ČLANOVI PONOVO U AKCIJI

0
2110

Posle dužeg vremena članovi Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić u Novom Pazaru odlučili da pokrenu članstvo, ojačaju organizaciju prijemom novih članova, organizuju razne aktivnosti i snime stanje i probleme u opštini. U pripremama za izbor organa opštinske organizacije istovremeno će pripremati i organizovanje mladih i žena.

Sastanku su pored velikog broja članova prisustvovali Persa Minjović predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora, dr Zlata Lončar Ćetković, član Izvršnog odbora i Milan Štavljanin poverenik Raškog okruga sa saradnicima.

Persa Minjović je upoznala prisutne članove sa projektima i programima lidera Pokreta Bogoljuba Karića u koje čvrsto veruje i koje u osnovi imaju za cilj jačanje ekonomije i razvoja Srbije kao baze za uspešniji i bogatiji život građana.

Postavljajući pitanja, Novopazarce je najviše interesovao ekonomski program i osnivanje Udruženja privrednika i preduzetnika u Gradu, u kojem je preduzetnička delatnost i osnovni način prihodovanja građana.

Uz opštu saglasnost su izabrani predsednica, podpredsednici i članovi Privremenog organa koji su primili zadatak da izvrše sve neophodne aktivnosti kao uslov da se održi skupština na kojem će se birati organi za četvorogodišnji mandat. Za predsednicu je izabrana Aferdita Crnišanin, profesor Univerziteta, za potpredsednike Sead Ugljić i Marijana Milovanović kao i osam članova privremenog organa.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime