У НОВОМ ПАЗАРУ СТАРИ И НОВИ ЧЛАНОВИ ПОНОВО У АКЦИЈИ

0
2300

После дужег времена чланови Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић у Новом Пазару одлучили да покрену чланство, ојачају организацију пријемом нових чланова, организују разне активности и сниме стање и проблеме у општини. У припремама за избор органа општинске организације истовремено ће припремати и организовање младих и жена.

Састанку су поред великог броја чланова присуствовали Перса Мињовић председница Извршног одбора Главног одбора, др Злата Лончар Ћетковић, члан Извршног одбора и Милан Штављанин повереник Рашког округа са сарадницима.

Перса Мињовић је упознала присутне чланове са пројектима и програмима лидера Покрета Богољуба Карића у које чврсто верује и које у основи имају за циљ јачање економије и развоја Србије као базе за успешнији и богатији живот грађана.

Постављајући питања, Новопазарце је највише интересовао економски програм и оснивање Удружења привредника и предузетника у Граду, у којем је предузетничка делатност и основни начин приходовања грађана.

Уз општу сагласност су изабрани председница, подпредседници и чланови Привременог органа који су примили задатак да изврше све неопходне активности као услов да се одржи скупштина на којем ће се бирати органи за четворогодишњи мандат. За председницу је изабрана Афердита Црнишанин, професор Универзитета, за потпредседнике Сеад Угљић и Маријана Миловановић као и осам чланова привременог органа.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име