Sve više mladih se učlanjuje u PSS-BK / Održana tribina u Bačkoj Palanci

1
2790
rpt

U Bačkoj Palanci održana je veoma posećena tribina Pokreta Snaga Srbije – BK na kojoj se govorilo o predstojećim izborima na kojima je PSS koalicioni partner Srpske napredne stranke na svim nivoima.

Zaključeno je da Pokret Snaga Srbije ima ogroman potencijal da pokrene pozitivan sled događaja na nivou cele zemlji, prevashodno u oblasti ekonomije, ali i jačanju porodice kao stuba svakog zdravog društva, i da će od toga velike koristi imati svi stanovnici.

Ono što je posebno apostrofirano na trbini jeste da se u PSS – BK učlanjuje sve više mladih i da je Bačka Palanka upravo primer uspostavljanja odličnih odnosa sa mlađim generacijama. Cilj rukovodstva Pokreta Snaga Srbije jeste da sa svim članovima doprinese da omladina ostane ovde i da ovde ima prosperitet, na čemu već radi državno rukovodstvo s predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Takođe je napomenuto da u mnogim mestima u Srbiji, pa tako i u Bačkoj Palanci, brojne grupe građana, pokreta i organizacija na lokanom nivou izražava želju da pristupi Pokretu Snaga Srbije.

Tribini su prisustvovali narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika PSS -BK, Mirko Stamenković, savetnik predsednika PSS – BK, Persa Minjović, predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS – BK, potpredsednici IO GO PSS – BK Miloš Vučinić i Boris Teodosijević i poverenik Opštinskog odbora PSS -BK Bačka Palanka Alen Feltan.

 

1 KOMENTAR

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime