Све више младих се учлањује у ПСС-БК / Одржана трибина у Бачкој Паланци

1
2825
rpt

У Бачкој Паланци одржана је веома посећена трибина Покрета Снага Србије – БК на којој се говорило о предстојећим изборима на којима је ПСС коалициони партнер Српске напредне странке на свим нивоима.

Закључено је да Покрет Снага Србије има огроман потенцијал да покрене позитиван след догађаја на нивоу целе земљи, превасходно у области економије, али и јачању породице као стуба сваког здравог друштва, и да ће од тога велике користи имати сви становници.

Оно што је посебно апострофирано на трбини јесте да се у ПСС – БК учлањује све више младих и да је Бачка Паланка управо пример успостављања одличних односа са млађим генерацијама. Циљ руководства Покрета Снага Србије јесте да са свим члановима допринесе да омладина остане овде и да овде има просперитет, на чему већ ради државно руководство с председником Александром Вучићем.

Такође је напоменуто да у многим местима у Србији, па тако и у Бачкој Паланци, бројне групе грађана, покрета и организација на локаном нивоу изражава жељу да приступи Покрету Снага Србије.

Трибини су присуствовали народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника ПСС -БК, Мирко Стаменковић, саветник председника ПСС – БК, Перса Мињовић, председник Извршног одбора Главног одбора ПСС – БК, потпредседници ИО ГО ПСС – БК Милош Вучинић и Борис Теодосијевић и повереник Општинског одбора ПСС -БК Бачка Паланка Ален Фелтан.

 

1 КОМЕНТАР

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име