Subotici ćemo dati snagu i stvoriti sve što joj nedostaje! Pokret SNAGA SRBIJE – BK spreman za izbore

0
4075

Veoma posećenoj tribini povodom izbora za mesne zajednice 7. jula prisustvovao je Dragomir J. Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika PSS – BK sa članovima najvišeg stranačkog rukovodstva

Izbori u 37 mesnih zajednica u Subotici održaće se 7. jula, a Pokret Snaga Srbije – BK podneo je izborne liste u MZ Prozivka i Aleksandrovo. Rukovodsvo na čelu s predsednikom Bogoljubom Karićem uvereno je u uspeh.


– Ovi izbori su izuzetno važni za sve građane Subotice, a za nas u PSS-BK su posebno važni zato što posle duže vremena izlazimo sami na izbore. Čestitam predsednici Gradskog odbora Sanji Kojić i svim članovima PSS – BK u Subotici, jer ste prikupili dovoljan broj potpisa da prijavimo naše kandidate – istakao je Dragomir J. Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika Pokret Snaga Srbije – BK na tribini održanoj u utorak u Subotici.

On je podvukao da Gradski odbor PSS – BK veoma dobro radi.

– Kada su u pitanju lokalni izbori, neko bi rekao da nisu značajni, ali oni zapravo imaju veliki značaj. To vam je kao da glasate za svoju porodicu, jer odatle sve počinje… Posle porodice prva institucija sa kojom se susrećete je mesna zajednica. Drugo je to što one kod nas nisu aktivne i nemaju tu snagu i taj karakter vlasti kakav bi trebalo da imaju, ali to se menja. Zakonom je sve predviđeno i zakon je dao velika ovlašćenja mesnim zajednicama. Ljudi izbegavaju mesne zajednice kao što izbegavaju domove zdravlja. Kažu: „Nema tu ništa, tu su lekari nesikusni“ i idu odmah u bolnicu preko veze. A to je pogrešno, jer se tu formira karton, tu se formira istorija potojanja bilo kojeg problema – objasnio je Karić.

Preneo je pozdrave predsednika PSS – BK Bogoljuba Karića, koji se još jednom zahvalio na ogromnoj podršci prilikom reizbora za prvog čoveka Pokreta. Dodao je da je uveren da će ih Bogoljub Karić voditi ka pobedi za bolju Srbiju, za što više fabrika, puteva, domova zdravlja, za što više domova za stare ljude, modernih škola i vrtića.

Dragomir J. Karić je na skupu kojem su prisustvovali članovi najvišeg rukovodstva Pokreta Snaga Srbije – BK naglasio da PSS – BK može umnogome da doprinese preko BK grupe, Karić fondacije, Alfa BK univerziteta, sistema predškoskog, osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja koje postoji unutar sistema, da u mesnim zajednicama Prozivka i Aleksandrovo život bude još bolji i kvalitetniji i da u Subotici stvori sve što joj nedostaje.

Podvukao je da Srbija mora da radi, gradi i da rađa i ponovio reči predsednika PSS – BK Bogoljuba Karića da Srbiji ne trebaju gospodari već sluge naroda kako bi svima bilo bolje.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime