Суботици ћемо дати снагу и створити све што јој недостаје! Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК спреман за изборе

0
4050

Веома посећеној трибини поводом избора за месне заједнице 7. јула присуствовао је Драгомир Ј. Карић, народни посланик и заменик председника ПСС – БК са члановима највишег страначког руководства

Избори у 37 месних заједница у Суботици одржаће се 7. јула, а Покрет Снага Србије – БК поднео је изборне листе у МЗ Прозивка и Александрово. Руководсво на челу с председником Богољубом Карићем уверено је у успех.


– Ови избори су изузетно важни за све грађане Суботице, а за нас у ПСС-БК су посебно важни зато што после дуже времена излазимо сами на изборе. Честитам председници Градског одбора Сањи Којић и свим члановима ПСС – БК у Суботици, јер сте прикупили довољан број потписа да пријавимо наше кандидате – истакао је Драгомир Ј. Карић, народни посланик и заменик председника Покрет Снага Србије – БК на трибини одржаној у уторак у Суботици.

Он је подвукао да Градски одбор ПСС – БК веома добро ради.

– Када су у питању локални избори, неко би рекао да нису значајни, али они заправо имају велики значај. То вам је као да гласате за своју породицу, јер одатле све почиње… После породице прва институција са којом се сусрећете је месна заједница. Друго је то што оне код нас нису активне и немају ту снагу и тај карактер власти какав би требало да имају, али то се мења. Законом је све предвиђено и закон је дао велика овлашћења месним заједницама. Људи избегавају месне заједнице као што избегавају домове здравља. Кажу: „Нема ту ништа, ту су лекари несикусни“ и иду одмах у болницу преко везе. А то је погрешно, јер се ту формира картон, ту се формира историја потојања било којег проблема – објаснио је Карић.

Пренео је поздраве председника ПСС – БК Богољуба Карића, који се још једном захвалио на огромној подршци приликом реизбора за првог човека Покрета. Додао је да је уверен да ће их Богољуб Карић водити ка победи за бољу Србију, за што више фабрика, путева, домова здравља, за што више домова за старе људе, модерних школа и вртића.

Драгомир Ј. Карић је на скупу којем су присуствовали чланови највишег руководства Покрета Снага Србије – БК нагласио да ПСС – БК може умногоме да допринесе преко БК групе, Карић фондације, Алфа БК универзитета, система предшкоског, основног и средњошколског образовања које постоји унутар система, да у месним заједницама Прозивка и Александрово живот буде још бољи и квалитетнији и да у Суботици створи све што јој недостаје.

Подвукао је да Србија мора да ради, гради и да рађа и поновио речи председника ПСС – БК Богољуба Карића да Србији не требају господари већ слуге народа како би свима било боље.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име