SAOPŠTENJE PSS-BK: Saši Raduloviću džeparenje važnije od državnih interesa

0
1992

Zadatak Saše Radulovića i njemu sličnih ekspretčića obučavanih da lešinare nad srpskom privredom nastavlja se sramnim napadom na premijera Aleksandra Vučića i Bogoljuba Karića. Ovoga puta, stečajna grabljivica u liku i nedelu lidera „Dosta je bilo“, napravio je skandalozan diplomatski incident, jer je, obrušivši se na predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i Bogoljuba Karića, sramno uvredio najviše državno rukovodstvo Rusije i Belorusije, koje je takođe prisustvovalo otvaranju najvećeg šoping mola u tom delu Evrope koje je sa srpskim graditeljima izgradila BK grupa.

Ističemo da je cilj lažnog lidera minornog pokreta, da skrene pažnju sa izvanredno važnog državnog sporazuma između Belorusije i Srbije o razvoju vojne i ekonomske saradnje dve zemlje, što je dokaz da su Saši Raduloviću najmanje bitni strateški nacionalni i državni interesi Srbije. Po ko zna koji put, stečajni upravnik za masovno uništenje srpske privrede, svoje lične interese stavio je u prvi plan, sa uzaldunom nadom da će se ponovo dokopati tuđe imovine i deliti je na ravne časti samome sebi i svojim mentorima.

Ali, za razliku od vremena kada je postao stečajni upravnik BK grupe, pošto su njegovu prethodnicu činili kordoni specijalne policije, a logistiku korumpirani ministri i kreatori pravnog nasilja, Radulović sada iza sebe nema parapolitičke formacije koje će mu omogućiti da džepari tuđu privatnu svojinu.

Tadašnja vlast je sa montiranim procesom, kao posledica pravnog beščašća, iskonstruisala je u vreme dok je Srbija bila zemlja snova za Radulovića i njegov stečajni klan. Zapitajmo se, kako to da nijedna druga zemlja nije uvažavala tu optužnicu i poternicu, pa je Bogoljub Karić u Italiji celom svetu bio specijalni gost na humanitarnim i drugim događajima npr. najboljeg srpskog sportiste svih vremena Novaka Đokovića. Lider Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Bogoljub Karić dobitnik je svih ovih godina najvećih međunarodnih priznanja uključujući i čovek godine za najveće poslovne uspehe i 2016. godini Evrope.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK će sa zadovoljstvom pružiti priliku gospodinu Raduloviću da na sudu sve klevete dokaže.

Informarivna služba

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime