(ВИДЕО) ЋИРИЛИЦА ексклузивно: БОГОЉУБ КАРИЋ каквог нисте видели, открива будуће планове, али и одговара на питања гледалаца!

0
2089

„Ћирилица“ и овога пута, под бриљантним вођењем Миломира Марића, уз непревазиђеног госта Богољуба Карића, доказује зашто је култна политичка емисија.

Лидер Покрета Снага Србије, давао је отворене одговоре на најшкакљивије теме. Осим унутрашњих прилика, незаобилазна са била и геополитичке питања и међународни односи.

Где је данас Србија, а где свет? Какво је наше место и улога у светском поретку, који се рапидно мења? Како покренути Србију и опоравити посрнулу српску економију? Шта Богољуб Карић мисли о актуелној влади и премијеру Александру Вучићу? Какви су му животни планови и политичке амбиције? Хоће ли се кандидовати на предстојећим председниким изборима?

Одговоре на ова питања, али и многа друга, можете сазнати у најновијој Ћирилици. Осим Миломира Марића, овај пут су и наши гледаоци имали прилику уживо да поставе питања српском бизнисмену и политчару. Погледајте наш видео и уживајте уз Ћирилицу.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име