САOПШТЕЊЕ ПСС-БК: Саши Радуловићу џепарење важније од државних интереса

0
2098

Задатак Саше Радуловића и њему сличних експретчића обучаваних да лешинаре над српском привредом наставља се срамним нападом на премијера Александра Вучића и Богољуба Карића. Овога пута, стечајна грабљивица у лику и неделу лидера „Доста је било“, направио је скандалозан дипломатски инцидент, јер је, обрушивши се на председника Владе Србије Александра Вучића и Богољуба Карића, срамно увредио највише државно руководство Русије и Белорусије, које је такође присуствовало отварању највећег шопинг мола у том делу Европе које је са српским градитељима изградила БК група.

Истичемо да је циљ лажног лидера минорног покрета, да скрене пажњу са изванредно важног државног споразума између Белорусије и Србије о развоју војне и економске сарадње две земље, што је доказ да су Саши Радуловићу најмање битни стратешки национални и државни интереси Србије. По ко зна који пут, стечајни управник за масовно уништење српске привреде, своје личне интересе ставио је у први план, са узалдуном надом да ће се поново докопати туђе имовине и делити је на равне части самоме себи и својим менторима.

Али, за разлику од времена када је постао стечајни управник БК групе, пошто су његову претходницу чинили кордони специјалне полиције, а логистику корумпирани министри и креатори правног насиља, Радуловић сада иза себе нема параполитичке формације које ће му омогућити да џепари туђу приватну својину.

Тадашња власт је са монтираним процесом, као последица правног бешчашћа, исконструисала је у време док је Србија била земља снова за Радуловића и његов стечајни клан. Запитајмо се, како то да ниједна друга земља није уважавала ту оптужницу и потерницу, па је Богољуб Карић у Италији целом свету био специјални гост на хуманитарним и другим догађајима нпр. најбољег српског спортисте свих времена Новака Ђоковића. Лидер Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Богољуб Карић добитник је свих ових година највећих међународних признања укључујући и човек године за највеће пословне успехе и 2016. години Европе.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК ће са задовољством пружити прилику господину Радуловићу да на суду све клевете докаже.

Информаривна служба

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име