Русија остаје отворена за максималну сарадњу са Србијом у свим областима

0
1967

Русија остаје отворена за максималну сарадњу са Србијом, закључено на састанку амбасадора Руске Федерације у Србији Александра Васиљевича Чепурина и Драгомира Ј. Карића.

Амбасадор Русије Александар Васиљевич Чепурин примио је данас господина Драгомира Ј. Карића. Тема разговора била је унапређење и афирмација односа између братских народа и земаља Русије и Србије.

На састанку руског амбасадора и господина Драгомира Ј. Карића оцењено је да постоје много веће могућности за сарадњу Русије и Србије у свим областима, као и да односи двеју замаља сваког дана све више напредују.

Такође, амбасадор Чепурин је у разговору с господином Карићем указао на могућност пласмана српских пољопривредних и других производа на тржиште Русије и Евроазијског економског савеза.

Како је раније руски амбасадор Чепурин оценио, односи Србије и Русије су прогресивни а пре свега када је реч о пословним везама и економским односима. Трговинска размена Русије и Србије је у порасту, Русија је један од три најзначајнија трговинска партнера Србије због чега се нада унапређењу привредне сарадње и порасту робне размене.
0df07fba84b927f3917686b567781cbf53f518e3cc2cb8cef754dbf2ceb5502b_full

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име