RATKOVO – PRIMER ZA POŠTOVANJE

0
2125

U Ratkovu, jednoj od mesnih zajednica u opštini Odžaci, 11 novembra su održani izbori za Savet mesne zajednice. I mesni odbor Pokreta SANAGA SRBIJE – BK s pravom može da kaže “ smatramo da smo sa našim članovima i našim glasačkim telom mogli i samo da ostvarimo dobre rezultate. Isto tako smatramo da smo uvaženi od Srpske napredne stranke i uzdignute glave se ponosimo našim Mesnim odborom i svakim našim članom.

Nas je Srpska napredna stranka pozvala da izađemo na izbore i pomognemo za dobrobit našeg mesta, kao i da pokažemo da smo u budućnosti njihovi pravi koalicioni partneri.

Mi smo to prihvatili jer time smatramo da nas cene i respektuju kao stranku. Mišljenja smo da smo se dobro organizovali za kratko vreme i uspeli da obezbedimo 25% birača od ukupnog broja izlaznosti građana, kojih je bilo 683 gradjana,koji su izašli na glasanje”.

I dodali:” Naši članovi su radili do poslednjeg minuta kada je zatvoreno glasačko mesto i zbog toga nam je krivo što do ove saradnje nije došlo u trenutku kada su pravljene izborne liste”.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime