РАТКОВО – ПРИМЕР ЗА ПОШТОВАЊЕ

0
2169

У Раткову, једној од месних заједница у општини Оџаци, 11 новембра су одржани избори за Савет месне заједнице. И месни одбор Покрета САНАГА СРБИЈЕ – БК с правом може да каже “ сматрамо да смо са нашим члановима и нашим гласачким телом могли и само да остваримо добре резултате. Исто тако сматрамо да смо уважени од Српске напредне странке и уздигнуте главе се поносимо нашим Месним одбором и сваким нашим чланом.

Нас је Српска напредна странка позвала да изађемо на изборе и помогнемо за добробит нашег места, као и да покажемо да смо у будућности њихови прави коалициони партнери.

Ми смо то прихватили јер тиме сматрамо да нас цене и респектују као странку. Мишљења смо да смо се добро организовали за кратко време и успели да обезбедимо 25% бирача од укупног броја излазности грађана, којих је било 683 градјана,који су изашли на гласање”.

И додали:” Наши чланови су радили до последњег минута када је затворено гласачко место и због тога нам је криво што до ове сарадње није дошло у тренутку када су прављене изборне листе”.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име