ПСС-БК УЖИЦЕ се својим деловањем, радом и залагањем бори за останак младих у Србији!

0
3033

Представници Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у саставу председница Извршног одбора Главног одбора Перса Мињовић,  потпредседник Извршног одбора Главног одбора Звонко Илинчић, председница златиборског округа Слађана Милчановић, председница Градског одбора Ужице Мирјана Рацић и координатор и председница омладинске организације Мирјана Тадић,  одржали су  састанак Градског одбора Ужице. Где је речи било о припремама за Изборну скупштину и сумирањем досадашњих резултата рада Градског одбора.

Велики успех за  Ужице, као и цео Покрет је то што се  велики број младих  људи учланио у Градски одбор Ужице ПСС-БК, са жељом да својим знањем и образовањем дају подршку људима који желе да помогну Србији.

Мирјана Рацић је поздравила присутне и нагласила значај доласка младих људи, и да ће њихово ангажовање допринети раду у одбору.

Млади су истакли да је разлог учлањења тај што су  у лидеру Богољубу Карићу и ПСС-БК пронашли своју праву политичку  опцију за побољшавање стандарада у нашој земљи.

Председница ИО ГО Перса Мињовић пожелела је добродошлицу младим кадровима у ПСС-БК и  захвалила им се што су одабрали политичку опцију која се залаже за промене у Србији, првенствено на  економском плану, која је њима и најбитнија, да би могли да раде и живе од свога рада и заснивају своје породице.

Говорила о програму лидера Богољуба Карића. Потсетила је присутне да су председника Покрета прогнали из земље неки људи у власти који су највише били заинтересовани за своје лично богаћење, а Србију су и њено становништво довели до просјачког штапа. За време вишегодишњег боравка ван земље, Богољуб Карић је успео да оствари пословне резултате, посебно у грађевинарству, који су га довели на трон најуспешнијих људи у Европи и свету, а БК компаније на позицију највећих компанија. То што је остварио у свету, Карић жели да оствари и у Србији, како у градовима тако и у селу. Србија треба да постане велико градилиште, а село место породичних фабрика. Економија и економска револуција је наш циљ у Србији. Споменула је значај је образовања и намеру да се „Алфа универзитет“ повеже са праксом, о изградњи иновационих центара и ИТ технологијама, о потстицању младих на стварање породица.

Председница Мињовић је истакла да  смо ми Покрет који се својим деловањем, радом и залагањем бори за останак младих у Србији!

Да је наша визија да постанемо политичка опција, која ће понудити конкретна решења и програме за заустављање одлива младости и памети из Србије.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име