ПСС-БК СОМБОР: Само тимским радом можемо до победе

0
2432

Састанак је отворио председник Градског  одбора У Сомбору Влатко Беловуковић и поздравио присутне.

Председница Извршног одбора ПСС-БК Перса Мињовић је истакла да само тимским  радом можемо до победе.

Изнела је да нас у наредном периоду очекују веома озбиљни и одговорни задаци у припреми за предстојеће изборе. Оно што је неопходно је да се формирају Изборни штабови, и одреде сва потребна лица за спровођење одређених задатака, да би се све одрадило на демократски, прави начин.

Политика Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК је економска револуција која је битна за живот људи у нашој земљи. Додала је, да је најбитнија едукација људи за учешће у изборној кампањи, коју ће држати наш потпредседник Извршног одбора Борис Теодосијевић.

Присутнима се обратио и члан Председништва ПСС-БК Мирко Стаменковић, рекавши да је веома задовољан радом људу у одбору, као и самом одзиву на  састанак. Да смо ми странка која је веома кадра и способна да окупи људе, само да те људе који мисле као ми, и подржавају наш програм треба да одржавамо, и да их све укључимо у рад, а све у циљу просперитета наше земље и људи.

Састанку су присуствовали и потпредседник Извршног одбора Звонко Илинчић, председник окружног одбора Чедомир Станојевић, председница Градског одбора у Суботици Сања Којић, председница омладинске организације Мирјана Тадић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име