ПСС-БК: Радићемо на добробит развоја не само Пожеге него и читаве Србије (ВИДЕО)

0
2883

Општински одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ-Богољуб Карић у Пожеги добио је ново руководство. За председника одбора изабрана је Слађана Милчановић.

„Заједно са својим сарадницима из општинског трудићу се да оправдам све оно што смо обећали у нашем програму. Радићемемо заједно са нашим коалиционим патнерима и свима који хоће са нама да раде. Становник сам Пожеге, ту сам рођена и ту радим и волим свој град и свој народ“, рекла је новоизабрана председница.

Милчановић се овом приликом захвалила руководству Покрета, Извршном одбору Главног оброра предвођен председницом Персом Мињовић даје несебичну помоћ и подршку у организовању и раду у пожешком општинском одбору, а у томе значајну улогу има и заменик председника Покрета Драгомир Ј. Карић.

„Поздрављам наше коалиционе партнере, пре свега Српску напредну странку на челу са Александром Вучићем који је уједно и председник наше Републике. Само присуство и делегирање координатора златиборског округа, народног посланика мог колеге господина Крсте Јањушевића и његов поздравни говор је доказ о томе да ми чврсто стојимо у једној стратешкој колалицији која ради на добробит развоја не само Пожеге него читаве Републике Србије“, рекао је Карић.

„Програмски циљеви Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК су такви да председнику општинског одбора у Пожеги неће бити тешко да реализује те циљеве а то је сарадња са својим коалиционим партнерима, то је реализација програма и реализација довођења нових инвеститора који су изузетно важни за град као што је Пожега“, нагласио је Карић.

Подршку скупу у Пожеги дао је и народни посланик и представник колиције из редова Српске напредне странке Крсто Јањушевић који је истакао да је Покрет СНАГА СРБИЈЕ предвођен Богољубом Карићем у тешким тренуцима показао колико је искрен пријатељ Српској напредној странци.

„Када видим да Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК јача, тада јача и та снага која у једном широком фронту гура Србију ка бољем сутра. Верујем да ћемо сваким даном где год можемо на све четри стране света стицати нове пријатеље и нове шансе за Србије. Мени је изузетно задовољство што сам данас овде са људима из Покрета, руководством Покрета предвођени мојим колегом Драгомиром који где год и увек у свакој прилици са сваком делегацијом инсистира и моли да покогну колико год могу Србији и то је оно што је права вредност“, рекао је Јањушевић.

Драгомир Ј. Карић овом приликом је рекао да ће Покрет подржавати стратешког партнера Српаку напредну странку и политику Александра Вучића. У последње време на рачун Вучића стижу претње од стране разних фашистичких организација углавном из суседних земаља навео је Карић и додао да Покрерт СНАГА СРБИЈЕ-БК то осуђује и сматра да је политика предедника Србије кооперативна и добронамерна.

Са многобројиним присутним члановима, делегатима разговарали су представници ПСС-БК чланови Извршног Одбора Злата Лончар Ћетковић, Милош Вучинић, координатор Драган Веселиновић и председници општинских обора градова из златиборког округа.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име