Карић на трибини Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК: Ми смо победници! (ВИДЕО)

0
2980

У препуној сали општине Стари град у Београду, више од хиљаду симпатизера и чланова Покрета Снага Србије – Богољуб Карић данас су присуствовали трибини коју је отворио заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Драгомир Ј. Карић.

Говорио је о економском развоју Републике Србије и града Београда, о запошљавању људи, да Нови Београд треба да буде највећи финансијски центар Југоисточне Европе, српски Wall Street где ће све банке и фондови доћи.

Како је истакао на трибини, захваљујући председнику Александру Вучићу, Србија данас пружа највеће гаранције за улагање и представља најјаче партнере Југоисточне Европе за стране инвестиције, од Кине, Индије, Америке, Европске Уније до велике Русије.

„Нико боље то не зна и не може од нас који већ 50 година, пет пуних деценија, како смо кренули из Пећи с првом приватном фабриком и у Совјетском Савезу и у великој Кини, радимо данас и остварујемо невиђене успехе у свету. Свуда смо цењени и поштовани, у свим државама су нам врата отворена. Желимо да своје искуство и своје знање пренесемо нашим људима у Србији, нећемо да наше људе уче како се сеје салата, производи воће, поврће, већ то наши људи најбоље знају. На нашој земљи српској наши треба да постану милионери и да производе све то“, поручио је Карић.

Он је додао да ако Холандија може милијарде да заради од производње цвећа и лала, може и Србија да зарађује милијарде од производње воћа и поврћа не само у Србији већ у целом свету.

„Ту су фарме, фармери српски, за то су потребни услови које ће држава обезбедити, а то су и бескаматни кредити са један одсто на 30 година за које се ми залажемо већ пуне три деценије. Када то обезбедимо, нас српски тајкун, то јест домаћин, јер тако Јапанци називају домаћина, српски домаћин оствариће резултате не слабије од европских, америчких и јапанских“, изјавио је Kарић на трибини.

Уз огроман аплауз који је добио Драгомир Ј. Карић, предложена је шетња градом Београдом и дата огромна подршка лидеру Покрета СНАГА СРБИЈЕ, Богољубу Ј. Карићу.

„Желимо да што пре дође да почне да ради, Србија треба да ради да се гради и да рађа. Карићи су све те услове испунили давно“, поручио је Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име