ПСС-БК Нови Сад и Центар за хумани развој потписали споразум о сарадњи

0
2049

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК потписао је споразумом са Центром за хумани развој да у њиховим просторијама које се налазе у центу Новог Сада спроводи активности на описмењавању и унапређивању положаја ромске и деце из осетљивих и посебно угрожених група. Споразум су потписали предсердник Градског одбора Бранко Иванишевић и председник удржења Дино Бебар.

Том приликом у име Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК чланове И четрдесет малишана ромског порекла поздравили су Злата Лончар Ћетковић која је обавестила да Покрет поред хуманитарних акција и на овај начин помаже, док је Марко Биљић у међусобном разговору са члановима указао на велику подршку у настојањима да заједно створимо бољу и лепшу Србију.

Бранко Иванишевић и Дино Бебар Малишанима су поделили поклон пакетиће и сопштили да ће се у овим просторијама наставити са сталним активностима у унапређивању положаја ромске деце. Истовремено је изражена и захвалност Центра за хумани развој што је ПСС-БК бесплатно уступио део својих просторија.

Потписивању споразума поред великог броја новоучлањених чалнова присуствали су гости из јавног и политичког живота града.

Свечани тон потписивању је дао дечак Мустафа, који је одрецитовао песму „Да будеш или да не будеш Циган си“.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име