PSS-BK Novi Sad i Centar za humani razvoj potpisali sporazum o saradnji

0
2069

Pokret SNAGA SRBIJE-BK potpisao je sporazumom sa Centrom za humani razvoj da u njihovim prostorijama koje se nalaze u centu Novog Sada sprovodi aktivnosti na opismenjavanju i unapređivanju položaja romske i dece iz osetljivih i posebno ugroženih grupa. Sporazum su potpisali predserdnik Gradskog odbora Branko Ivanišević i predsednik udrženja Dino Bebar.

Tom prilikom u ime Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS-BK članove I četrdeset mališana romskog porekla pozdravili su Zlata Lončar Ćetković koja je obavestila da Pokret pored humanitarnih akcija i na ovaj način pomaže, dok je Marko Biljić u međusobnom razgovoru sa članovima ukazao na veliku podršku u nastojanjima da zajedno stvorimo bolju i lepšu Srbiju.

Branko Ivanišević i Dino Bebar Mališanima su podelili poklon paketiće i sopštili da će se u ovim prostorijama nastaviti sa stalnim aktivnostima u unapređivanju položaja romske dece. Istovremeno je izražena i zahvalnost Centra za humani razvoj što je PSS-BK besplatno ustupio deo svojih prostorija.

Potpisivanju sporazuma pored velikog broja novoučlanjenih čalnova prisustvali su gosti iz javnog i političkog života grada.

Svečani ton potpisivanju je dao dečak Mustafa, koji je odrecitovao pesmu „Da budeš ili da ne budeš Cigan si“.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime