Prvi put na Sajmu građevinarstva predstavila se Alijans BK grupa / Predstavili svoje kapitalne projekte (VIDEO-FOTO)

0
1973


Prvi put na Sajmu građevinarstva predstavila se Alijans BK grupa, kompanija koja već ima dugu tradiciju u građevinskoj delatnosti u Srbiji i celom svetu. Na okupljanju najeminentnijih građevinskih kompanija, Alijans BK grupa našla je svoje mesto, jer je u prethodne četiri decenije izgradila na desetine miliona kvadratnih metara projekata različite namene.

Gosti sajma, ali i štanda Alijans BK grupe, bili su predstavnici Iraka, koji su ovu renomiranu kompaniju pozvali u posetu i ponudili joj izgradnju velikih projekata od nacionalnog značaja. Takođe, među gostima bili su i poslovni partneri iz Italije, koji već učestvuju u projektima BK grupe.

„Mi smo došli na poziv BK grupe i oduševljeni smo prijemom ove renomirane kompanije za koju smo čuli da u svetu gradi najluksuznije i najmodernije građevinske projekte. Počastvovani smo što smo gosti ugledne kompanije kakva je Alijans BK grupa i zahvaljujemo gospođi Ljubici Vukotić na prijemu.Mi smo ovoj kompaniji ponudili izgradnju stambenih kompleksa, aerodroma i mostova u našoj državi, za šta smo veoma zainteresovani da u tim kapitalnim investicijama učestvuje baš BK grupa. Ovde smo danas da pozovemo u Irak na potpisivanje velikih projekata koje smo već opredelili za BK grupu. Ukoliko to može, već i sledeće nedelje – MI SMO SPREMNI!“

Trenutno najveći investiciono-građevinski projekat koji gradi BK grupa nalazi se u Belorusiji. To je Minsk lajthaus, koji je većim delom već završen. Prošle godine BK grupa pobedila je na međunarodnom tenderu za izgradnju projekta Minsk siti u konkurenciji od čak 17 internacionalnih kompanija.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime