Први пут на Сајму грађевинарства представила се Алијанс БК група / Представили своје капиталне пројекте (ВИДЕО-ФОТО)

0
2114


Први пут на Сајму грађевинарства представила се Алијанс БК група, компанија која већ има дугу традицију у грађевинској делатности у Србији и целом свету. На окупљању најеминентнијих грађевинских компанија, Алијанс БК група нашла је своје место, јер је у претходне четири деценије изградила на десетине милиона квадратних метара пројеката различите намене.

Гости сајма, али и штанда Алијанс БК групе, били су представници Ирака, који су ову реномирану компанију позвали у посету и понудили јој изградњу великих пројеката од националног значаја. Такође, међу гостима били су и пословни партнери из Италије, који већ учествују у пројектима БК групе.

„Ми смо дошли на позив БК групе и одушевљени смо пријемом ове реномиране компаније за коју смо чули да у свету гради најлуксузније и најмодерније грађевинске пројекте. Почаствовани смо што смо гости угледне компаније каква је Алијанс БК група и захваљујемо госпођи Љубици Вукотић на пријему.Ми смо овој компанији понудили изградњу стамбених комплекса, аеродрома и мостова у нашој држави, за шта смо веома заинтересовани да у тим капиталним инвестицијама учествује баш БК група. Овде смо данас да позовемо у Ирак на потписивање великих пројеката које смо већ определили за БК групу. Уколико то може, већ и следеће недеље – МИ СМО СПРЕМНИ!“

Тренутно највећи инвестиционо-грађевински пројекат који гради БК група налази се у Белорусији. То је Минск лајтхаус, који је већим делом већ завршен. Прошле године БК група победила је на међународном тендеру за изградњу пројекта Минск сити у конкуренцији од чак 17 интернационалних компанија.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име