Promocija turizma Alžira u Srbiji

0
2286

Na međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu prvi put ove godine predstavljena je turistička ponuda Alžira, sa ciljem, kako navode predstavnici te zemlje, da se unapredi saradnja sa Srbijom u toj oblasti, kao i da se ta zemlja promoviše kao turistička destinacija.

Ambasador Alžira u Srbiji Abdelkader Mesdoua rekao je na konferenciji za novinare da ovogodišnje učešće na Sajmu turizma u Beogradu predstavlja važan signal da ta zemlja želi da prati Srbiju u toj oblasti.

U Alžiru postoji jaka politička volja da turizam postanje jedan od nacionalnih prioriteta i postoji snažan interes za ulaganje u taj sektor, kazao je alžirski diplomata.

Direktor Nacionalne turističke organizacije Alžira Šelufi Rašid rekao je da veze između Srbije i Alžira treba još više da se unaprede, ukazavši da je turizam predmet velikog interesovanja alžirskih vlasti.

Povodom promocije turističke ponude Alžira u Hotelu Hajat priređena je gala večera kojoj su osim ambasadora, ministra turizma Alžira i ostalih predstavnika vlade te zemlje prisustvovale i ugledne ličnosti iz političkog, privrednog i kulturnog života Srbije.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime