Промоција туризма Алжира у Србији

0
2398

На међународном Сајму туризма у Београду први пут ове године представљена је туристичка понуда Алжира, са циљем, како наводе представници те земље, да се унапреди сарадња са Србијом у тој области, као и да се та земља промовише као туристичка дестинација.

Амбасадор Алжира у Србији Абделкадер Месдоуа рекао је на конференцији за новинаре да овогодишње учешће на Сајму туризма у Београду представља важан сигнал да та земља жели да прати Србију у тој области.

У Алжиру постоји јака политичка воља да туризам постање један од националних приоритета и постоји снажан интерес за улагање у тај сектор, казао је алжирски дипломата.

Директор Националне туристичке организације Алжира Шелуфи Рашид рекао је да везе између Србије и Алжира треба још више да се унапреде, указавши да је туризам предмет великог интересовања алжирских власти.

Поводом промоције туристичке понуде Алжира у Хотелу Хајат приређена је гала вечера којој су осим амбасадора, министра туризма Алжира и осталих представника владе те земље присуствовале и угледне личности из политичког, привредног и културног живота Србије.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име