Predstavljen projekat TESLA GRAD

0
2239

Članovima kabineta premijera Srbije Aleksandra Vučića, šefu kabineta Ivici Kojiću i državnom sekretaru u ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture mr Dejanu Trifunoviću predstavljen je projekat “TESLA CITY„ a autori projekta očekuju da se Beograd opredeli o lokaciji i površini prostora na kojem bi se podigao novi grad.

Projekat su prezentovali predstavnici kompanije „TESLA GRAD BK“ d.o.o., nova članica BK Grupe kao i predstavnici francuske kompanije „ Valode & Pistre „ koja je glavni projektant.

Članovi kabineta premijera obavešteni su da je kompanija „TESLA GRAD BK“ d.o.o. obezbedila investitore za ovaj poduhvat. Generalni izvođač radova biće BK Grupa. Obim i vrednost radova zavise od urbanističkih uslova i prostora koje grad odredjuje zavisno od svojih potreba.

“TESLA CITY„ je projekat koji može da se realizuje na prostoru do 2 miliona kvadratnih metara sa sadržajima koji najviše odgovaraju gradu u kome se realizuju. Na predstavnicima grada Beograda je da osim lokacije odluče i preciziraju na kojoj površini će se od 500 000 do 2 miliona kvadratnih metara, koliko je ponuđeno, “TESLA CITY„ zidati.

Predstavnici kompanije „TESLA GRAD BK“ d. o.o., francuske kompanije „ Valode & Pistre“ kao i ostali investitori istovremeno su obavestili kabinet premijera da su spremni da sličan projekat, od 50 000 kvadratnih metara, realizuju još i u 24 preostala srpska grada, sedišta okruga, kako bi se Srbija ravnomerno razvijala.

Informativna služba 
Kompanije “TESLA GRAD BK” d.o.o

foto2

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime