Представљен пројекат ТЕСЛА ГРАД

0
2515

Члановима кабинета премијера Србије Александра Вучића, шефу кабинета Ивици Којићу и државном секретару у министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре мр Дејану Трифуновићу представљен је пројекат “TESLA CITY„ а аутори пројекта очекују да се Београд определи о локацији и површини простора на којем би се подигао нови град.

Пројекат су презентовали представници компаније „ТЕСЛА ГРАД БК“ д.о.о., нова чланица БК Групе као и представници француске компаније „ Валоде & Пистре „ која је главни пројектант.

Чланови кабинета премијера обавештени су да је компанија „ТЕСЛА ГРАД БК“ д.о.о. обезбедила инвеститоре за овај подухват. Генерални извођач радова биће БК Група. Обим и вредност радова зависе од урбанистичких услова и простора које град одредјује зависно од својих потреба.

“TESLA CITY„ је пројекат који може да се реализује на простору до 2 милиона квадратних метара са садржајима који највише одговарају граду у коме се реализују. На представницима града Београда је да осим локације одлуче и прецизирају на којој површини ће се од 500 000 до 2 милиона квадратних метара, колико је понуђено, “TESLA CITY„ зидати.

Представници компаније „ТЕСЛА ГРАД БК“ д. о.о., француске компаније „ Valode & Pistre“ као и остали инвеститори истовремено су обавестили кабинет премијера да су спремни да сличан пројекат, од 50 000 квадратних метара, реализују још и у 24 преостала српска града, седишта округа, како би се Србија равномерно развијала.

Информативна служба 
Компаније “ТЕСЛА ГРАД БК” д.о.о

foto2

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име