Посланику Карићу награда Руске Думе

0
2215

FOTO KARIC NAGRADAПоводом Дана Устава Руске Федерације народном посланику Драгомиру Ј. Карићу у Москви је уручено престижно признање Годишње националне награде « Економски ослонац Русије» за 2015. годину. Ово признање Карићу је доделио депутат Руске Думе Константин Александрович Лазарев и то за, како је образложено, вишедеценијски рад и његов допринос у обезбеђивању економске безбедности Русије.

Годишња национална награда «Економски ослонац Русије“ основана је на иницијативу посланика Државне думе Руске Федерације – Фондације за подршку пословним иницијативама. Важна мисија награде је подршка политици председника и Владе Руске Федерације у оживљавању, очувању и развоју традиције предузетништва у руској држави, подршка и промоција најбољих представника домаћег бизниса без обзира на обим, правац и сферу њихове делатности (како малих предузећа која пружају услуге становништву, тако и гиганата из енергетског сектора).

У експертском истраживању свих нивоа руског предузетништва, који су представљали различите регионе земље, коришћени су званични подаци Федералне државне статистичке службе, Министарства за економски развој и других извора информација. Приликом избора лауреата, узети су у обзир не само производно-економски показатељи, већ и показатељи социјалног ангажмана, пошто социјална сфера полако постаје зона одговорности не само државе већ и приватних предузећа.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име