Pokret socijalista: Izbori u Vojvodini jedino rešenje

0
2042

Izborna skupština za pokrajinske organe Pokreta socijalista održana je u znaku zahteva za izborima u severnoj srpskoj pokrajini.

„Samo je jedno rešenje i samo je jedna ideja, a to su izbori u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini“, izjavio je tom prilikom lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Potpredsednik SNS Nikola Selaković koji je bio gost, istakao je da u Vojvodini uzurpacija vlasti doživljava vrhunac i vlast vodi računa samo o sebi, više nego o čoveku, njegovom novčaniku i potrebama. I Pokret socijalista i SNS u tom smislu očekuje posao koji mogu samo zajedno da obave, zaključio je Selaković.

Gosti Druge izborne skupštine Pokreta socijalista, koja je organizovana u Spensu prisustvovali su i Igor Mirović potpredsednik SNS, Miloš Vučević, član predsedništva te stranke, kao i drugi visoki funkcioneri iz redova naprednjaka, zatim predstavnici Nove Srbije,narodni poslanik Dragomir J. Karić iz Pokreta SNAGA SRBIJE i drugih stranaka.

Na radnom delu Druge izborne skupštine Pokrajinskog odbora Pokreta socijalsta u Novom Sadu, za predsednika tog odbora izabran je Bojan Torbica, a izabrano je i 65 članova odbora.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime