Покрет социјалиста: Избори у Војводини једино решење

0
2118

Изборна скупштина за покрајинске органе Покрета социјалиста одржана је у знаку захтева за изборима у северној српској покрајини.

„Само је једно решење и само је једна идеја, а то су избори у Аутономној Покрајини Војводини“, изјавио је том приликом лидер Покрета социјалиста Александар Вулин.

Потпредседник СНС Никола Селаковић који је био гост, истакао је да у Војводини узурпација власти доживљава врхунац и власт води рачуна само о себи, више него о човеку, његовом новчанику и потребама. И Покрет социјалиста и СНС у том смислу очекује посао који могу само заједно да обаве, закључио је Селаковић.

Гости Друге изборне скупштине Покрета социјалиста, која је организована у Спенсу присуствовали су и Игор Мировић потпредседник СНС, Милош Вучевић, члан председништва те странке, као и други високи функционери из редова напредњака, затим представници Нове Србије,народни посланик Драгомир Ј. Карић из Покрета СНАГА СРБИЈЕ и других странака.

На радном делу Друге изборне скупштине Покрајинског одбора Покрета социјалста у Новом Саду, за председника тог одбора изабран је Бојан Торбица, а изабрано је и 65 чланова одбора.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име