Изабрано руководство ПСС - БК Земун
Покрет Снага Србије – БК може много да учини за економски напредак Србије

0
3598

У дупке пуној скупштинској сали Градске општине Земун за председника земунског Општинског одбора Покрета Снага Србије – БК једногласно је изабран новинар Милош Живановић, док ће функцију потпредседника обављати Ненад Ивковић, дипломирани економиста.

Новоизабраним члановима страначких органа на локалном нивоу честитао је народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника ПСС – БК.

Општински одбор је дао пуну подршку руководству ПСС – БК да одлучи да ли ће Покрет самостално ићи на предстојеће изборе или у коалицији и са ким. Такође, дата је сагласност и да руководство може да одлучи са којим ће групама грађана, организацијама и покретима на локалу, а који нуде сарадњу ПСС – БК, да уђе у коалицију.

На скупу у Земуну је наглашено да је председник Србије Александар Вучић отворио многа врата у области економије која су деценијама била закључана, почевши од Кине, Русије и Америке, па до свих осталих земаља света, и да Покрет Снага Србије – БК може боље него многи други који су данас на политичкој сцени да помогне да се та његова позиција што боље реализује за добробит Србије.

Изборној скупштини ОО ПСС – БК Земун присуствовали су и Перса Мињовић, председник Извршног одбора Главног одбора ПСС – БК, и Милош Вучинић, потпредседник ИО ГО ПСС – БК.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име