Izabrano rukovodstvo PSS - BK Zemun
Pokret Snaga Srbije – BK može mnogo da učini za ekonomski napredak Srbije

0
3447

U dupke punoj skupštinskoj sali Gradske opštine Zemun za predsednika zemunskog Opštinskog odbora Pokreta Snaga Srbije – BK jednoglasno je izabran novinar Miloš Živanović, dok će funkciju potpredsednika obavljati Nenad Ivković, diplomirani ekonomista.

Novoizabranim članovima stranačkih organa na lokalnom nivou čestitao je narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika PSS – BK.

Opštinski odbor je dao punu podršku rukovodstvu PSS – BK da odluči da li će Pokret samostalno ići na predstojeće izbore ili u koaliciji i sa kim. Takođe, data je saglasnost i da rukovodstvo može da odluči sa kojim će grupama građana, organizacijama i pokretima na lokalu, a koji nude saradnju PSS – BK, da uđe u koaliciju.

Na skupu u Zemunu je naglašeno da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio mnoga vrata u oblasti ekonomije koja su decenijama bila zaključana, počevši od Kine, Rusije i Amerike, pa do svih ostalih zemalja sveta, i da Pokret Snaga Srbije – BK može bolje nego mnogi drugi koji su danas na političkoj sceni da pomogne da se ta njegova pozicija što bolje realizuje za dobrobit Srbije.

Izbornoj skupštini OO PSS – BK Zemun prisustvovali su i Persa Minjović, predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS – BK, i Miloš Vučinić, potpredsednik IO GO PSS – BK.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime