Pokret SNAGA SRBIJE- BK i SNS zajedno na beogradskim izborima

0
2225

IZJAVA ZA JAVNOST BOGOLJUBA KARIĆA LIDERA POKRETA SNAGA SRBIJE- BK (PSS-BK)

Pokret SNAGA SRBIJE– BK i Srpska napredna stranka će i na beogradske izbore ići zajedno. To je dogovoreno na današnjem sastanku funkcionera obeju stranka u sedištu SNS.

Koalicija ovih dveju stranaka je odlično funkcionisala od parlamnentarnih izbora 2012. godine. Članstvo i rukovodstvo su dobro sarađivali širom Srbije.

Pokret SNAGA SRBIJE- BK učestvovaće na zajedničkoj listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd”, jer je vladajuća koalicija, predvođena liderom Srpske napredne stranke i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji.

Te rezultate građani mogu da vide na svakom koraku. Državna kasa je napunjena, javne finansije su sređene, a Srbija prvi put ima saveznike na svim stranama sveta – i na Istoku i na Zapadu.

Predsednik Vučić je prvi političar koji se prihvatio da rešava najteže probleme koje su svi pre njega gurali pod tepih. On ne beži od problema, već naprotiv, po cenu svog života, čini sve što su drugi ranije izbegavali, da bi pomirio ljude koji su se zajedno rađali, rasli, školovali, ženili se.

Na međunarodnom planu je napravio ne jedan, već deset koraka unapred. Vratio je Srbiji mesto u epicentru jugoistočne Evrope, ugled našim građanima i trudi se da paralelno leči stare rane i podiže ekonomski razvoj Srbije i Beograda. Konačno imamo uslove da se kao zemlja i narod vratimo tamo gde smo bili, kao bogata i ekonomski jaka Srbija, sa prijateljima širom sveta i u komšiluku. Širom je otvorio vrata Brisela, Moskve, Pekinga, Nju Delhija i Vašingtona i sada su ta ogromna tržišta potpuno otvorena za srpske kompanije.

Takvom politikom su postavljeni temelji da Beograd danas postane ogromno gradilište, da dugovi grada budu smanjeni za 700 miliona evra, da turisti iz svih krajeva sveta masovno dolaze u Beograd kao miroljubivi, domaćinski i kosmpolitski grad koji je postao kulturna prestonica čitave jugoistočne Evrope.

Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona. Da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru poljoprivrede.

Sa politikom mira i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, Srbija će za pet godina iskoreniti nezaposlenost, plate će biti 1.000 evra, čime će se ispuniti najveći nacionalni i državni interes Beograđana i svih građana Srbije – da radi, gradi i da rađa.

Želja Pokreta SNAGA SRBIJE- BK je da svojim ogromnim poslovnim iskustvom pomognemo da se ostvare najvažniji interesi svih Beograđana, bez obzira na njihovo stranačko ili ideološko opredeljenje.

To pokazuje i činjenica da se na zajedničkoj listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd” u najvećem broju nalaze ljudi sa ogromnim ugledom u svetu kulture, sporta i nauke, čime se potvrđuje da dosadašnja politika razvoja Beograda i Srbije nailazi na najširu podršku svih slojeva društva.

Bogoljub Karić
Predsednik Pokreta SNAGA SRBIJE- BK

 

U Beogradu,
12.01.2018.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime