Покрет СНАГА СРБИЈЕ- БК и СНС заједно на београдским изборима

0
2468

ИЗЈАВА ЗА ЈАВНОСТ БОГОЉУБА КАРИЋА ЛИДЕРА ПОКРЕТА СНАГА СРБИЈЕ- БК (ПСС-БК)

Покрет СНАГА СРБИЈЕ– БК и Српска напредна странка ће и на београдске изборе ићи заједно. То је договорено на данашњем састанку функционера обеју странка у седишту СНС.

Коалиција ових двеју странака је одлично функционисала од парламнентарних избора 2012. године. Чланство и руководство су добро сарађивали широм Србије.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ- БК учествоваће на заједничкој листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд”, јер је владајућа коалиција, предвођена лидером Српске напредне странке и председником Србије Александром Вучићем, остварила огромне политичке и економске резултате у Београду и читавој Србији.

Тe резултатe грађани могу да виде на сваком кораку. Државна каса је напуњена, јавне финансије су сређене, а Србија први пут има савезнике на свим странама света – и на Истоку и на Западу.

Председник Вучић је први политичар који се прихватио да решава најтеже проблеме које су сви пре њега гурали под тепих. Он не бежи од проблема, већ напротив, по цену свог живота, чини све што су други раније избегавали, да би помирио људе који су се заједно рађали, расли, школовали, женили се.

На међународном плану је направио не један, већ десет корака унапред. Вратио је Србији место у епицентру југоисточне Европе, углед нашим грађанима и труди се да паралелно лечи старе ране и подиже економски развој Србије и Београда. Коначно имамо услове да се као земља и народ вратимо тамо где смо били, као богата и економски јака Србија, са пријатељима широм света и у комшилуку. Широм је отворио врата Брисела, Москве, Пекинга, Њу Делхија и Вашингтона и сада су та огромна тржишта потпуно отворена за српске компаније.

Таквом политиком су постављени темељи да Београд данас постане огромно градилиште, да дугови града буду смањени за 700 милиона евра, да туристи из свих крајева света масовно долазе у Београд као мирољубиви, домаћински и космполитски град који је постао културна престоница читаве југоисточне Европе.

Наш заједнички циљ је да Нови Београд постане Вол Стрит овог дела Европе, финансијски и берзански центар региона. Да се изградњом јефтиних станова омогући да и сиромашнији грађани дођу до свог крова над главом, а да се од Београда до Младеновца засаде шарене плантаже воћа и поврћа и искористи огромни потенцијал у сектору пољопривреде.

Са политиком мира и стабилности коју води Александар Вучић, Србија ће за пет година искоренити незапосленост, плате ће бити 1.000 евра, чиме ће се испунити највећи национални и државни интерес Београђана и свих грађана Србије – да ради, гради и да рађа.

Жеља Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК је да својим огромним пословним искуством помогнемо да се остваре најважнији интереси свих Београђана, без обзира на њихово страначко или идеолошко опредељење.

То показује и чињеница да се на заједничкој листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд” у највећем броју налазе људи са огромним угледом у свету културе, спорта и науке, чиме се потврђује да досадашња политика развоја Београда и Србије наилази на најширу подршку свих слојева друштва.

Богољуб Карић
Председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК

 

У Београду,
12.01.2018.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име