Pokret SNAGA SRBIJE-BK darivao porodilje u leskovačkoj bolnici povodom 8. marta (VIDEO)

0
2468

Članice kluba žena Pokreta SNAGA SRBIJE –Bogoljub Karić, posetili su leskovačko porodišlite, porodiljama čestitali praznik i darovali ih cvećem i bebi opremom.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK je tradicionalno okrenut porodici, deci i radjanju, jer bez potomstva nema lične sreće, napretka i prosperiteta društva i države, istakla je Anđela Mirković:

– Pokret SNAGA SRBIJE-BK, odnosno njegov osnivač i pokretač, Bogoljub Karić na delu je pokazao poštovanje osnovnog postulata zdravog društva, a to je porodica. Rađajte, jer su Srbiji potrebna deca i mladi, stalno poručuje naš lider mladim ženama, ličnim primerom i mnogobrojnim potomstvom dokazujući da to zaista i misli. Mi smo prihvatili osnovna programska načela i svi smo porodični ljudi. Još jednu inicijativu je pokrenuo Bogoljub Karić i nadam se da će ona doživeti otelotvorenje,a to je da država mladim bračnim parovima sa decom obezbedi stanove. Iza ideje stoji naša Fondacija, koja predlaže izgradnju stanova po povoljnim cenama, koje bi sebi mogli da priušte mladi parovi, kako bi formirali porodicu i decu odgajali u dobrim uslovima.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK u Vladi ima partnera i sigurni smo da će ova ideja biti uskoro relizovana, naglasila je Mirkovićeva.

Ona je dodala da je klub žena leskovačkog Gradskog odbora za mlade majke iz leskovačkog porodiliša pripremio cveće i opremu za bebe. Pokloni su obezbeđeni iz ličnih i donacija prijatelja stranke.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime