Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК даривао породиље у лесковачкој болници поводом 8. марта (ВИДЕО)

0
2510

Чланице клуба жена Покрета СНАГА СРБИЈЕ –Богољуб Карић, посетили су лесковачко породишлите, породиљама честитали празник и даровали их цвећем и беби опремом.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК је традиционално окренут породици, деци и радјању, јер без потомства нема личне среће, напретка и просперитета друштва и државе, истакла је Анђела Мирковић:

– Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК, односно његов оснивач и покретач, Богољуб Карић на делу је показао поштовање основног постулата здравог друштва, а то је породица. Рађајте, јер су Србији потребна деца и млади, стално поручује наш лидер младим женама, личним примером и многобројним потомством доказујући да то заиста и мисли. Ми смо прихватили основна програмска начела и сви смо породични људи. Још једну иницијативу је покренуо Богољуб Карић и надам се да ће она доживети отелотворење,а то је да држава младим брачним паровима са децом обезбеди станове. Иза идеје стоји наша Фондација, која предлаже изградњу станова по повољним ценама, које би себи могли да приуште млади парови, како би формирали породицу и децу одгајали у добрим условима.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК у Влади има партнера и сигурни смо да ће ова идеја бити ускоро релизована, нагласила је Мирковићева.

Она је додала да је клуб жена лесковачког Градског одбора за младе мајке из лесковачког породилиша припремио цвеће и опрему за бебе. Поклони су обезбеђени из личних и донација пријатеља странке.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име