O daljim aktivnostima političkog rada PSS-BK na Kosovu i Metohiji

0
2002

U Gračanici je 20. jula upriličen susret sa predsednicima opštinskih odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK sa Kosova i Metohije. Susetu su prisustvovali predsednici opštinskih odbora PSS-BK na Kosovu i Metohiji, koji su prema broju mandata osvojenih na ranijim lokalnim izborima među uspešnijim.

Proteklih godina, zbog stalnih promena vlasti u Srbiji naša stranka je na Kosovu imala veće ili manje uspehe i čvrstu volju da učestvuje u političkom životu.

Posle srdačnog i prijateljskog razgovora predsednici odbora su se složili da je program Pokreta SNAGA SRBIJE i Bogoljuba Karića pravi i jedini mogući program koji može da unapredi i razvije život na Kosovu i Metohiji i da kao takav treba da bude cilj delovanja svake političke stranke.

Naravno, prilike su se promenile i učešće naših ljudi na narednim opštinskim i pokrajinskim izborima zahteva formiranje kosovske stranke. Svi su mišljenja da je interes građana naše južne srpske pokrajine formiranje nove stranke sa prvenstveno ekonomskom orijentacijom i da bi takva partija imala apsolutnu podršku srpskog življa na Kosmetu. Novi izbori na Kosovu i Metohiji, planirano je da budu održani za dve godine.


ab9e8b5614c5d79e677ddf5ac4dcc8b6f32283c187f949486a2c97d4642d271f

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime